"استانداردهای مواد غذایی، جان انسانها را نجات میدهد"
غذای سالم یک شاهرگ حیاتی برای حفظ سلامتی محسوب می شود .غذای ناسالم می تواند عامل بسیاری از بیماری ها و مشکلات باشد . توجه ویژه به ایمنی مواد غذایی و تلاش همه جانبه و منسجم سازمانهای متولی این امر در کشور، هم راستا با تضمین رعایت استانداردهای بین المللی و ملی مواد غذایی، می تواند ضمن تسهیل تجارت غذای سالم در عرصه های داخلی و خارجی، به سلامت انسان، رونق اقتصادی، کشاورزی، توسعه پایدار و حفظ محیط زیست کمک کند.
7 ژوئن مصادف با روز جهانی ایمنی غذا گرامی باد .